torek, 18. junij 2019

GLASILO #3 2019


PRO120 odobril Mercedes-Benz GSP


CTEK PRO120 polnilnik akumulatorja in naprava za dobavo elektrike pri diagnostiki vozil je zdaj odobren s strani Mercedes-Benz GSP (Technical Information and Workshop Equipment (GSP/OR), ki izpolnjuje zahteve za polnilnik W 000 588 00 81 00, kot je opisano v informacijskem sistemu za delavnice Mercedes-Benz (WIS).

To je pravi dokaz o kakovosti gradnje in zanesljivosti CTEK profesionalnih polnilnikov in njihovih rešitev za rokovanje z akumulatorji.
CTEK je res ponosen na to odobritev.

Nekatera podjetja,ki prodajajo vozila kot so VOLVO Slovenija, SCANIA, DAF, MAN, MB, itd. v svojih servisnih delavnicah vozil sicer "ne potrebujejo" tako močnih polnilnikov.
Vendar se zaradi vse več elektronike oz. električnih porabnikov v vseh novejših vozilih pojavlja potreba po takih novejšim in močnih polnilcev in naprav za diagnostiko vozil.


Polovico manj moči kot zgornji polnilnik zagotavlja polnilec-polnilnik in supply enota
PRO60

(supply pomeni dobava 12V električne napetosti  in v tem primeru toka do 60A za diagnostiko).

CTEK PRO60 in PRO120 zagotavljata točno tako napetost in moč kot ste jo nastavili.
Tudi po daljši uporabi so parametri enaki (nekateri podobni izdelki zaradi porasta temperature v polnilniku ne zagotavljajo več točnih zahtevanih parametrov, ki so pomembni za diagnostiko vozil-računalnik lahko pokaže napako, ki je ni...).
Čeprav PRO60 in PRO120 nimata ventilatorjev !
Kar je še dodaten plus, saj je v avto delavnicah precej prašnih delcev v zraku, posledično

se vrteči deli v polnilniku lahko preje okvarijo, potrebno je bolj pogosto vzdrževanje - čiščenje polnilnika...za več podatkov poglejte TUKAJ  Ni komentarjev:

Objavite komentar